BRUK AV FLYTEBRYGGE

 

Venneforeningen ønsker alle velkommen til å benytte bryggefasilitetene, men det presiseres at kystlagets skøyte 'Østerøy' og skonnerten 'Solrik' har forrang / prioritet til å legge til flytebrygga.Her finner du nyttig informasjon dersom du vil overnatte i båt ved flytebrygga.


OVERNATTING I SOMMERSESONG (JUNI - AUGUST)

Gjennom vertskapsukene / sommersesongen kontaktes vertskapet å ringe til tlf: 971 01 373, eventuelt ved å slå av en prat når du treffer på vertskapet på øya. Det er ikke anledning til å reservere plasser - bruk av flytebrygga er mulig kun etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Fyret er å betrakte som ei turisthytte / kystled-hytte gjennom sommersesongen. I denne perioden er det vertskapsfamilier som tar imot våre gjester og har ansvar for driften og utleie av assistentboligens sengeplasser, teltplasser og flytebrygga ved fyrstasjonen.


PRISER

Sommersesongen (fra St. Hans til skolestart ): 

  • Kr. 100,- pr båt pr døgn, ved fortøyning til flytebrygga for overnatting.
  • Vi ønsker i minst mulig grad å håndtere kontanter ute på holmen.
  • Betaling gjøres gjennom vertskapet med bankkort via iZettle betalingsterminal før avreise.


BRUK AV NAUSTET

Bruk av naustet i sommersesongen er tillatt for alle våre gjester. NB! Det er ikke anledning til å holde lukkede selskap i naustet i sommersesongen.

Felles for hele året er at ALLE er velkommen ut til fyrstasjonen - padlere, roere, seilere, motorbåt-entusiaster, fyr-entusiaster, landkrabber og ellers dere som har lyst til å oppleve en overnatting eller leie et møtelokale ut over det vanlige.